MITÄ TEEMME TYYLIKKÄÄN  AUTOSI VUOKSI


Täydellinen fiksaus

Aloitamme huolellisella pesulla. Tämän jälkeen putsaamme ja pesemme autosi sisältä. Autosi maalipinnan kiilloitamme laadukkailla hionta-aineilla naarmuttomaksi ja kiiltäväksi. Levitämme autosi maalipinnalle valintasi mukaan vahan tai pinnoitteen. Lopuksi laitamme autosi ulkopuolisille kumiosille suoja-aineen. Tarvittaessa pinnoitamme myös autosi lasipinnat. Tälle kaikelle annamme takuun..


Auton pesupalvelut

Pesemme autosi ilman mekaanista hankausta, halutessasi voimme tehdä pesun yhteydessä pesuvahauksen tai vahashampoo pesun. .


Vahaukset ja pinnoitukset

Autosi pesun jälkeen laitamme  autoosi vahan tai pinnoitteen valintasi mukaan. Tarjoamme vahoja kestoltaan 3-36 kuukauteen ja pinnoitteita 3 vuoden takuulla..

Sisäpuhdistus, sisäpesut ja otsonointi

Puhdistamme autosi imuroimalla sekä pyyhimme pölyt ja pesemme vinyyliosat, Täydelliseen sisäpesuun sisältyy myös penkkien pesut. Tarvittaessa voimme myös otsonoida auton sisältä.

Lisäksi

Kaikkia palveluitamme voimme räätälöidä tarpeesi mukaan, voimme pelkästään kiilloittaa autosi tai vaikka pestä moottorin jne. Palvelemme myös vene ja moottoripyörä asiakaat. Kysele tarpeitasi ja me tarjoamme.


 

HALUATKO OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ?